Rebranding en kantoorinrichting van hypotheek.winkel België:
van visie tot werkelijkheid

Rebranding en inrichting van 40 kantoorwinkels

Tussen 2020 en 2022 nam Kantooropfrisser de uitdagende taak op zich om een volledige rebranding – inclusief de vernieuwing van logo’s en slogans – en het ontwerp van een vernieuwend winkelconcept voor zowel bestaande als toekomstige kantoorwinkels te realiseren. Het project stond in het teken van het verbeteren van de klantenbeleving en het verhogen van het werkplezier, waarbij persoonlijke interactie en een ontspannen, niet-traditionele bankomgeving de kern vormden van het nieuwe design voor hypotheek.winkel. 

Versterken van klantenbeleving en werkplezier

Het vernieuwde interieurconcept weerspiegelt deze visie met zorgvuldig uitgekozen elementen die een warme, huiselijke sfeer creëren. Bezoekers worden verwelkomd in een comfortabele wachtruimte voorzien van een koffiehoek, terwijl adviesgesprekken plaatsvinden aan een houten tafel met zachte stoelen, waarbij een enkele monitor gedeeld wordt met de klant voor een transparante en betrokken ervaring.

Dezelfde aandacht voor detail en focus op het bevorderen van kantoorgeluk werd toegepast bij de inrichting van het hoofdkantoor in Zaventem. Door middel van een zorgvuldige selectie van stijlvol kantoormeubilair, ergonomische werkplekinrichtingen en sfeervolle decoratieve accenten, hebben we een werkomgeving gecreëerd die niet alleen de bedrijfsidentiteit van hypotheek. winkel versterkt, maar ook een plek waar medewerkers zich geïnspireerd en gewaardeerd voelen.

Dit project onderstreept onze toewijding aan het creëren van inspirerende werkplekken die merkidentiteit en werknemerswelzijn harmonieus samenbrengen, waarbij elk ontwerp zorgvuldig wordt afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klanten.

Talloze keren heeft Geert met oog voor detail, kleur en vooral het menselijk aspect onze franchisenemers bijgestaan in het inrichten van hun winkelpand. Met in het achterhoofd missie en visie van ons bedrijf wist hij snel een uniforme look en feel te creëren die echt paste bij ons imago. Kortom een echte aanwinst als je op zoek gaat naar betere merkbeleving op kantoor of in een handelspand.

Kantoor opfrisser | Kantoorinrichting Hypotheek.winkel België Serge Lemmens Chief Marketing Officer at hypotheek.winkel