Kantoorinrichting Mechelen: het Stonefish transformatieproject

Kantoorinrichting Mechelen: multifunctionaliteit bij Stonefish

Voor Stonefish, een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in asbestcontroles, namen we de uitdagende opdracht aan om hun kantoorruimte in Mechelen volledig te transformeren. Dit project omvatte de creatie van een multifunctionele werkomgeving, waarin een laboratorium, flexibele kantoorplekken, een vergaderzaal voor 16 personen, en uitgebreide keukenfaciliteiten harmonieus samenkwamen.

De herinrichting was gericht op het vormgeven van een geïntegreerde werkplek die niet alleen de technische en professionele eisen van Stonefish voldeed, maar ook een positieve en stimulerende omgeving bood voor zowel medewerkers als bezoekers. Het laboratorium voor asbestcontroles werd uitgerust met state-of-the-art faciliteiten, terwijl de kantoorruimte met flex zitplaatsen en een grote vergaderruimte werden ontworpen om collaboratie en flexibiliteit te bevorderen.

Daarnaast hebben we de personeelskeuken uitgebreid en opgefrist om comfortabel plaats te bieden aan 10 personen, en een extra keukenhoek geïnstalleerd voor snelle breaks. Een kleinere vergaderruimte werd gecreëerd voor intieme besprekingen of solowerk, allemaal terwijl de merkbeleving van Stonefish naadloos werd geïntegreerd in het ontwerp van elke ruimte.

Het project benadrukte onze focus op het creëren van een werkomgeving die werkplezier, kantoorgeluk, en een sterke merkbeleving promoot. Door de inrichting af te stemmen op de unieke behoeften en identiteit van Stonefish, hebben we een ruimte gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook de bedrijfscultuur en waarden van Stonefish weerspiegelt, waardoor een inspirerende plek ontstaat waar mensen graag komen werken en samenwerken.

We werkten met Geert samen voor de inrichting van ons nieuwe laboratorium en kantoorruimte/co-working space en dit met een zeer strakke deadline. Van bij de conceptvorming tot aan de praktische uitwerking heeft Geert ons hierin begeleid. Geert voelt naadloos aan waar welke begeleiding en ondersteuning nodig is en kan zeer uiteenlopend inspringen gaande van conceptvorming, het zoeken van geschikte vaklui, keuzes maken in de materialen tot zelf de handen uit de mouwen steken en de praktische realisatie. Vooral zijn creatieve insteek en professionele blik op inrichting waren een meerwaarde en hebben de ruimtes nog net die extra twist gegeven. Wie zei ooit dat een laboratorium geen aangename werkplek kan zijn? Alles bleef ook netjes binnen budget wat ook aangenaam was. Geert was een excellente ‘ontzorger’, de juiste man op de juiste plek wat ons betrof, om ons project in deze korte tijdspanne te realiseren.

Kantoor opfrisser | Kantoorinrichting Mechelen: Stonefish Case Veronique Vanzeir & Ingrid Chalmet Owners A&S Stonefish