Kantoorinrichting Leuven: de Kapernikov transformatie

Complete renovatie, branding & interieur inrichting van nieuwe kantoorruimten

Voor Kapernikov, een vooruitstrevend bedrijf, hebben we een omvangrijke renovatie, branding, en interieurinrichting van hun nieuwe kantoorruimten voltooid. Het doel was om een unieke merkbeleving voor klanten te creëren en tegelijkertijd een stimulerende en modieuze werkomgeving voor het personeel te realiseren. Het ontwerpconcept leunde sterk naar een gezellig interieur met een vleugje retro en diverse speelse elementen om een dynamische en flexibele werkomgeving te bevorderen. 

In lijn met de wens voor flexibiliteit en persoonlijke expressie in de werkomgeving, introduceerden we het concept van flex desks. Dit stelde elke medewerker in staat om hun werkplek te personaliseren en naar behoefte van werksfeer te wisselen, wat de creativiteit en productiviteit ten goede komt. Als centraal punt in het kantoor plaatsten we een imposante massief houten vergadertafel van 320 cm, omringd door een informele zithoek die uitnodigt tot spontane vergaderingen en brainstormsessies.

Dit project bij Kapernikov onderstreept onze expertise in het creëren van werkruimtes die niet alleen de merkidentiteit versterken maar ook een plezierige en veelzijdige werkomgeving bieden. Elk element, van de keuze van het meubilair tot de inrichtingsdetails, werd zorgvuldig overwogen om zowel functionaliteit als stijl te waarborgen.

Geert heeft ons begeleid van begin tot einde! Van begrijpen wie we zijn, wat er bij ons past en wat we nodig hebben, over het vertalen naar een visueel concept .Elke ruimte kreeg een eigen look en feel, maar toch vormt alles ook 1 geheel. Ons team was zeer aangenaam verrast met deze make - over en ik merk dat ze nu meer genieten van werken en samenzijn.

Kantoor opfrisser | Kantoorinrichting Leuven: Kapernikov Case Frederik CEO Kapernikov