Kantoorinrichting Mechelen: transformatie van hypotheek.winkel

Case hypotheek.winkel Mechelen: van renovatie tot herinrichting

Bij de opening van de nieuwe hypotheek.winkel-vestiging in Mechelen, kreeg Kantooropfrisser de volledige verantwoordelijkheid over het project, van de initiële plannen tot de finale afwerking. Dit project omvatte niet alleen een totale renovatie maar ook een doordachte branding en interieurinrichting, waarbij nauw samengewerkt werd met gespecialiseerde aannemers voor de installatie van glaswanden en het leggen van tapijttegels, alsook het zorgvuldig selecteren en plaatsen van het meubilair, schilderwerken, en de afwerking van plinten.

Gericht op het creëren van een uitnodigende en functionele ruimte, implementeerden we de kenmerkende branding-elementen van hypotheek.winkel. Dit resulteerde in een sfeervolle wachtruimte, inspirerende slogans aan de muren, een gezellige koffiehoek, een kindvriendelijke speelhoek, en adviesruimtes die akoestisch gescheiden zijn voor privacy en comfort. Elke keuze in dit project was erop gericht om zowel de identiteit van hypotheek.winkel te versterken als een aangename omgeving te scheppen voor zowel klanten als medewerkers.

Dit project in Mechelen benadrukt ons vermogen om een coherente merkbeleving te creëren door middel van zorgvuldige planning, ontwerp en uitvoering, waarbij elk aspect van de inrichting bijdraagt aan het algehele gevoel van welkom en professionaliteit.

Geert nam het verbouwingsproject van ons nieuwe kantoor helemaal ter harte. Van een lege kille ruimte maakte hij een bijzonder klantvriendelijk en professioneel kantoor. Hij komt met creatieve voorstellen voor de inrichting, en houdt altijd rekening met onze ideeën en wensen. Zo kon ik mij, samen met mijn team, helemaal bezig houden met onze business. We hebben dus Geert zijn hulp en enthousiasme zeer gewaardeerd.

Kantoor opfrisser | Kantoorinrichting Mechelen Siegrid Jossaer Business owner at hypotheek.winkel Mechelen